Boek uw eigen RACE EVENT

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, familie- of vriendendag? Stel uw eigen evenement samen en race op 1 of meer van de Mini Cooper circuits en/of op de 4-baans Carrera racebaan. Veel is mogelijk: meerdere rondes/circuits, prijsuitreiking per circuit of evenement, snacks en drankjes. Neem contact op voor het boeken van een evenement en meer info.

Stel uw eigen RACE EVENT samen

Boek uw eigen evenement bij Spel en Meer, op uw locatie mits <40km van Zoetermeer en race met vrienden, familie of collega's tegen elkaar.

Veel is mogelijk: meerdere circuits, prijsuitreiking met beker of oorkonde en per circuit of op basis van alle resultaten, non-alcoholische dranken en snacks tijdens openingstijden van de winkel of uw eigen drankjes en snacks daarbuiten (uitgezonderd frituur). Houd rekening met een oplaadtijd van de autootjes van +/- 30 minuten na elk circuit; mooi moment voor een pauze, speech, dankwoord, enz.


Neem via onderstaande knop contact met ons op waarbij u uw wensen doorgeeft, zodat wij u een programma op maat kunnen aanbieden.